(In Swedish) Ett Fipra-seminarium: vilka risker tar man när man gör affärer i forna Sovjet?

(In Swedish)  Ett Fipra-seminarium: vilka risker tar man när man gör affärer i forna Sovjet?

Arrangör: Fipra
Plats: Six Year Plan i Almedalen, Mellangatan 37, Visby
Datum: 5 juli 2017
Tid: 15:00 – 17:00
Anmälan: https://invajo.com/l/DW1pYNpr6C

Svenska bolag har stor närvaro men får det allt svårare att verka i staterna i forna Sovjet. Att bygga tillit med intressenter, skapa en marknadsposition och följa etiska riktlinjer leder ofta in i gråzoner där du plötsligt står med uppsagda leverantörsavtal, okända ägarfrågor och nya spelregler.

Hur utvärderar vi kontinuerligt våra positioner samtidigt som vi klarar av att hantera den etiska kompassen? Hur ser vi tecknen på att något håller på att gå snett? Och hur kan vi förbereda oss på korruption, bristande transparens och andra affärsrisker?

Dessa tillits- och transparensfrågor i affärsvardagen i Ryssland, Ukraina och de andra länderna från forna Sovjet diskuteras på vårt seminarium i Almedalen.

Välkommen till en diskussion om tillit och öppenhet i grannländer bara en kort flygresa bort.

Talare: Salomon Bekele, Telia Company; Mia Falk, KPMG Forensic; Heinz Sjögren, VD Swedish Chamber of Commerce for Russia & CIS, Marcus Stober, grundare Stober, Poltavets & Associates Ukraina. Moderator: Anders Röstin, Six Year Plan

FIPRA grundades i Europa år 2000 och har nu verksamhet i mer än 50 länder. Vi erbjuder våra kunder oöverträffad geografisk räckvidd och expertkunskap. Vi hjälper dig att förstå policydynamiken i de länder där vi verkar och vi bistår dig i att bygga solida relationer och starka budskapsplattformar som gör “win-win” -resultaten tydliga för alla intressenter. Vårt internationella nätverk av strategiska rådgivare hjälper dig att engagera dig med politiska och regelbundna publikgrupper.

Detta seminarium arrangeras av Six Year Plan, en del av globala Fipra.

Anmälan: https://invajo.com/l/DW1pYNpr6C

Fipra Almedalen 2017

Comments are closed.