(IN SWEDISH) Två nya kollegor till Stockholmskontoret

Två nya kollegor till Stockholmskontoret

Den här veckan har vi välkomnat två nya kollegor till Stockholmskontoret, Malin Myhrman och Aneesh Khokar!

Malin Myhrman har stor erfarenhet av att driva projekt och event inom kommunikation och Public Affairs både internt och för kund. Malin kommer närmast från Bryssel där hon bodde i nio år. Hon arbetade senast hos Edelman där hon tillsammans med ledningsgruppen ansvarade för att driva marknadsföring och affärsutveckling för Brysselkontoret. Innan dess arbetade hon för NGO:n One Laptop Per Child och för tankesmedjan Friends of Europe

Hur känns det att vara på Six Year Plan?

Jätteroligt! Six Year Plan har ett unikt erbjudande. Det känns glasklart att kombinera kommunikation och Public Affairs med affärsutveckling och verksamhetsfrågor och att dessutom kunna erbjuda rådgivning till svenska uppdragsgivare internationellt och i så spännande länder.

Vad ser du fram emot mest?

Tidigare har jag haft möjligheten att få arbeta med internationella uppdragsgivare och frågor. Nu ser jag framför allt fram emot att få hjälpa svenska företag och organisationer med deras ambitioner i Sverige och utomlands.

Vad förväntar du av din tid på Six Year Plan?

Nya utmaningar och att få använda min tidigare erfarenhet tillsammans med svenska och internationella medarbetare och kunder.

 

Aneesh är utbildad inom management och innovation på Chalmers och ägnade en del av tiden på London School of Economics och Copenhagen Business School för studier inom finans. Tidigare har Aneesh arbetat med marknadsstrategi, pricing och finansiering på ett startup inom avancerade material – Fureho AB. Under sin utbildning, har Aneesh haft internships inom corporate finance och consulting, och arbetat med entry strategy, skapandet av hållbara obligationer, finansiell modellering och market research.

Hur känns det att vara på Six Year Plan?

Oerhört spännande! Ända sen jag upptäckte boken Trust and Transparency har jag velat hit.

Vad förväntar du av din tid på Six Year Plan?

Att lära mig mycket från mina erfarna medarbetare, arbeta med givande och intressanta projekt, och bidra med skapandet av långsiktigt värde.

Vad ser du fram emot mest?

Jag ser fram emot att utmanas och att få fördjupa mig inom emerging markets.

Varmt välkomna Malin och Aneesh!

Comments are closed.