Three new colleagues at Six Year Plan

Vi har glädjen att välkomna tre nya kollegor till Six Year Plan!

Keika Lee börjar hos oss som Senior Adviser, och kommer närmast från KPMG där hon under sju år arbetade för KPMG inom affärsutveckling, upphandling, verksamhetsutveckling och marknads- och säljstrategier. Innan dess har hon bland annat jobbat inom content marketing, byggbranschen och drivit eget inom modeindustrin tillsammans med sin syster. Hon har en Pol.Mag från Uppsala Universitet och Försvarshögskolan, och har även studerat vid Keio University.

Hur känns det att vara på Six Year Plan?

Spännande och väldigt rätt.

Vad förväntar du dig av din tid på Six Year Plan?

Six Year Plan ser jag som ett “framåtlutat” bolag med smarta, drivna och roliga människor som driver intressanta och viktiga frågor. Jag hoppas att snabbt komma igång och få ta del av den kompetens som finns och vara en del av Six Year Plans framgångar.

Vad ser du fram emot mest?

Att utmanas och att utmana.

 

Erica Åberg kommer jobba hos oss som juniorkonsult, och har en Mastersexamen inom Business & Economics specialiserad inom Management från Handelshögskolan i Stockholm. Erica har tidigare jobbat med utveckling och försäljning av strategiska kommunikationskoncept för att stärka företags samsyn och samverkan inför sina visioner och målsättningar.erica från hemsidan

Hur känns det att vara på Six Year Plan?

Det känns fantastiskt att få möjligheten att arbeta med meningsfulla projekt och kunna bidra till att påverka samhällsutvecklingen positivt. Jag känner mig privilegierad att få vara del av ett team med så mångfacetterade bakgrunder och kompetenser.

Vad förväntar du dig av din tid på Six Year Plan?

Jag förväntar mig och ser fram emot intressanta, utmanande och givande projekt.

Vad ser du fram emot mest?

Jag ser mycket fram emot att lära känna mina nya kollegor och lära mig så mycket som möjligt genom utbyte av kunskaper, erfarenheter och insikter.

 

 

 

Marit Mitteregger börjar hos oss som Adviser, och kommer närmast från Migrationsverket där hon jobbat som handläggare på ansökningsenheten. Innan dess har hon bland annat jobbat som projektanställd på Six Year Plan. Marit har en Pol.Kand från Uppsala Universitet, och har även studerat vid University of Connecticut.marit från hemsidan

Hur känns det att vara på Six Year Plan?
Fantastiskt! Jag jobbade på ett kortare projekt här för ett år sedan och det känns jättekul att komma tillbaka.

Vad förväntar du dig av din tid på Six Year Plan?
Jag förväntar mig att lära mig väldigt mycket av alla erfarna medarbetare som finns på kontoret. Här finns allt ifrån före detta politiker till gamla VDar för storföretag. Man får lite mindervärdeskomplex när man jämför sitt CV med deras…

Vad ser du fram emot mest?
Att jobba mer med affärsutveckling och att arbeta med alla spännande kunder som finns hos Six Year Plan. Jag har mest jobbat med kommunikationsfrågor tidigare så affärsutvecklingsbiten ska bli kul att utveckla.

 

Varmt välkommen till oss Keika, Erica och Marit!

Comments are closed.